1. Главная
  2. Блог
  3. 18 причин вибрати r_keeper в 2020 році

18 причин вибрати r_keeper в 2020 році

22 вересня 2020
515


Як зробити так, щоб бізнес працював стабільно, приносив прибуток і радував власника в карантинному році? Необхідно зробити правильний вибір! 18 причин зробити правильний вибір у 2020 році:

1. r_keeper - потужний програмний продукт для індустрії HoReCa, який вже понад 25 років динамічно розвивається і встановлений в більш ніж 50000 ресторанів по всьому світу.

2. Бренд r_keeper - найбільш впізнаваний бренд в ресторанному бізнесі. Багато років «кіперами» називали будь-яку систему автоматизації ресторану, але тільки r_keeper_7 є сучасним потужним інструментом для оптимізації роботи ресторану.

3. r_keeper підходить для закладу будь-якого формату. Від невеликого кафе до мережі ресторанів - гнучка масштабована і легка в налаштуванні програма r_keeper впорається з керуванням будь-яким закладом.





4. Вибір системи ліцензування дозволяє рестораторові на етапі відкриття придбати ліцензію з щомісячним продовженням для невеликого закладу або безстрокову ліцензію для роботи ресторану повного циклу. В незалежності від рішення, ресторатор отримує актуальну версію програми r_keeper для роботи свого ресторану.

5. r_keeper здійснює аналіз діяльності ресторану. Гнучко настроюються звіти дозволяють проводити аналіз по виручці за кожен день і в довгостроковому періоді бачити аналітику роботи ресторану за обраними показниками.

6. r_keeper повністю відповідає всім вимогам законодавства: онлайн каси реалізовані в програмі.





7. Зручна система складського обліку StoreHouse інтегрована з r_keeper, включає підтримку системи обліку алкогольних напоїв і завжди відповідає вимогам законодавства.

8. Програмне забезпечення r_keeper, StoreHouse, Delivery, постійно модернізується і оновлюється. Оновлення ПО для всіх клієнтів здійснюється безкоштовно.

9. Великий вибір модулів програми дозволяє розширювати можливості системи для зручності роботи залу і кухні, а також здійснювати контроль за якістю і швидкістю обслуговування гостей закладу.

10. Модуль r_keeper_Delivery дозволяє організувати систему доставки для вашого ресторану, яка дозволяє контролювати весь процес від замовлення гостем на сайті або по телефону до отримання його від кур'єра за адресою доставки.





11. Зручна і зрозуміла система управління лояльністю гостей r_keeper_7_marketing_dektop - просте рішення для кожного ресторану.

12. Для побудови складних маркетингових акцій, проведення розсилок, поздоровлень постійних гостей закладу, запровадження системи бонусів і знижок, необхідна r_keeper_7_CRM7, можливості якої безмежні.

13. Програма складського обліку Store_House - модуль для управління складом. Товарний облік сировини, напівфабрикатів і готової продукції, можливість відстежувати витрати і прихід. Власник закладу зможе контролювати і аналізувати всі процеси товарний облік свого ресторану.

14. Контроль персоналу і мотивація. R_keeper дозволяє реалізовувати будь-які моделі управління співробітниками. Ця функція включена в базову комплектацію програмного забезпечення.





15. Звіти про роботу ресторану в режимі реального часу доступні в системі r_keeper для власника закладу.

16. Кілька залів ресторану, літня веранда - для оптимізації роботи офіціантів, збільшення швидкості обслуговування гостей, можна скористатися технологією мобільний офіціант - r_keeper_7_MobileWaiter. Офіціант зможе прийняти замовлення і відразу відправити його на кухню, не відходячи від столика гостя.

17. Можливість інтеграції r_keeper з програмами управління готелем, фітнес клубом, ігровим центром, більярдом, кінотеатром.

18. І звичайно ж широка дилерська мережа r_keeper по всій Україні дозволяє надавати підтримку програмного забезпечення 24/7 в кожному місті нашої країни.

Довірте управління вашим рестораном r_keeper_7! Зробіть правильний вибір! Автоматизуйте з r_keeper і Майтек!

+38 067-005-00-33
Консультації по рішенню