1. Главная
  2. Блог
  3. ДІЄВІ КРОКИ ДЛЯ РЕСТОРАНУ НА ВИПЕРЕДЖЕННЯ КРИЗОВИХ СИТУАЦІЙ

ДІЄВІ КРОКИ ДЛЯ РЕСТОРАНУ НА ВИПЕРЕДЖЕННЯ КРИЗОВИХ СИТУАЦІЙ

23 жовтня 2020
456

Найдосконалішою за своїми функціональними можливостями системою, яку визнають навіть продавці програм-конкурентів, в даний час є програмний продукт R-keeper, який набув великої популярності після 2000 року. На сьогоднішній день, ця система автоматизації встановлена ​​в тисячах ресторанів по всьому світу. Серед них не тільки українські підприємства, а й іноземні - наприклад, турецькі, болгарські, австрійські та іспанські.

Спочатку існувала думка, що така професійна програма, як R-Keeper, необхідна тільки елітним ресторанам і готелям з великою площею і величезною прибутком, але зараз тенденція змінилася: R-Keeper стали активно використовувати невеликі кафе і ресторани, іноді навіть всього на 5 столиків. Пов'язано це з тим, що програмний комплекс значно підвищує ефективність управління, а значить - і прибутковість закладу. Адже виживати в умовах постійно зростаючої конкуренції потрібно підприємствам не тільки великого формату.

Програма R-keeper створена для упорядковування інформаційних потоків і автоматизації ряду однотипних операцій в закладах індустрії Horeca. За цією фразою ховається наступне - введену в R-keeper інформацію, система обробляє і видає в необхідному для Вас вигляді, а також паралельно виконує запрограмовані операції і реагує на дії користувача.

Якщо простіше, то R-keeper бере на себе контроль і розрахунки в Вашому закладі, змушуючи персонал діяти за налаштованою Вами схемою. Адміністрації закладу залишається тільки контролювати, щоб всі операції проводилися Вашим персоналом через R-Keeper, і Ви можете насолоджуватися результатами роботи Вашого закладу і достовірними даними.




У програмі R-keeper реалізовано безліч ідей, які ось уже багато років допомагають жити рестораторам по всьому світу:

  1. R-keeper змушує персонал діяти за налагодженою, чіткою схемою роботи закладу (наприклад: страва не буде приготовлено, якщо офіціант не введе його в систему або ніхто, крім менеджера не зможе зробити скасування пречек)

  2. R-keeper веде повний облік продажів

  3. R-keeper автоматично списує інгредієнти проданих страв зі складу

  4. R-keeper дозволяє повністю вести складський облік

  5. R-keeper дозволяє працювати зі знижковими системами
    R-keeper надає гнучку і детальну звітність


СИСТЕМА R-KEEPER – ЦЕ:

  • Повна автоматизація ресторану та облік

  • Тверде рішення працювати з системою, що працює не в онлайні, тому що до онлайнових систем можуть і мають право підключатись- контролюючі органи

  • Зашифровані дані гарантують кібербезопасність та уникнення несанкціонованих дій з боку персоналу

  • Можливість створення власного сайту з актуальним меню, яке оновляється одночасно з внесенням змін до R-KEEPER

  • Створення власної служби доставки


+38 067-005-00-33
Консультації по рішенню