1. Главная
  2. Блог
  3. R-Keeper Delivery - Автоматизація доставки готової продукції

R-Keeper Delivery - Автоматизація доставки готової продукції

29 вересня 2020
528

Останнім часом все більш популярною стає послуга з доставки страв додому. Збільшується потреба автоматизувати і контролювати процес доставки страв від прийому замовлення, його підготовки, вивезення до вручення замовлення в руки клієнтові.

Саме для виконання цих функцій, створена система управління доставкою страв "Delivery".





Система складається з наступних модулів:

Модуль менеджера

Програма Delivery тісно пов'язана з системою R-Keeper. Списки страв, які використовуються при формуванні замовлення, готуються в редакторі R-Keeper, дані про доставлених стравах потрапляють в загальні звіти R-Keeper, а списання реалізованих товарів проводиться з використанням програми StoreHouse.

Модуль оператора

Функція оператора - швидко прийняти замовлення по телефону, швидко передати його для виконання в модуль диспетчера. Система Delivery повністю вирішує цю задачу.

На першому етапі приймання замовлення вводяться детальні анкетні дані гостя. В системі легко встановлюється, які анкетні дані необхідно заповнити. Також гість може бути анонімним, вказавши тільки адресу доставки. Оператор вказує очікуваний час доставки, якщо гість побажає, щоб замовлення було доставлено в певний час. Система автоматично підрахує очікуваний час доставки, за реальним часом доставки раніше доставлених замовлень, встановивши середній час виготовлення та доставки страв.

При прийманні замовлення, якщо гість має картку знижок, можна застосовувати для гостя знижки, які підлягають по картці знижок або інші привілеї. Можна вказати тип замовлення - чи є необхідність доставляти замовлення або гість сам забере замовлення.

Система дозволяє простежити історію замовлення гостя, список найбільш часто замовлених їм страв, а також легко включити це блюдо в нове замовлення.




Модуль диспетчера

Цим модулем проводиться контроль ходу виконання замовлення. Прийняте замовлення потрапляє в список програми диспетчера. Замовлення знаходиться в стані очікування до того моменту, коли надсилається для друку на кухню. Передача замовлення в виробництво може бути виконана як ручним способом, так і автоматично, після настання часу його виготовлення. 

Легке для розуміння вікно споживача дозволяє зручно стежити за станом замовлень. При відправці замовлення оператор призначає експедитора, який буде виконувати доставку замовлення і друкує супровідну накладну. У функції диспетчера також входить реєстрація часу виконання замовлень, яка буде використана в статистиці, а також реєстрація відмов.

Модуль експедитора

Якщо є потреба і бажання полегшити організацію роботи експедитора, можна використовувати модуль експедитора. Даний модуль дозволяє експедиторам самостійно, без допомоги диспетчера, вибрати для виконання необхідне замовлення, призначити його собі і надрукувати накладну.

Звіти

В системі передбачені всі необхідні звіти для контролю персоналу і планування роботи підприємства, а також для процесів доставки страв:

  • Звіт по виконанню замовлень;
  • Загальний звіт по роботі експедиторів;
  • Звіт за часом роботи експедиторів;
  • Звіт за прийнятими оператором замовленнями;
  • Суми замовлень по клієнтам;
  • Детальний звіт про вивезення.



Call-center

Call-center призначений для прийому замовлення в мережі підприємств по доставці продукції. Прийом замовлень, в цьому випадку, здійснюється в центральному офісі, де оператор заповнює бланк замовлення і переадресовує його на найближче до клієнта виробництво. На виробництві диспетчер відстежує процес виконання від надходження замовлення в виробництво до моменту вручення клієнту.

+38 067-005-00-33
Консультації по рішенню