1. Главная
  2. Блог
  3. Сайти для ресторанів, інтегровані з r-keeper

Сайти для ресторанів, інтегровані з r-keeper

23 жовтня 2020
501

Сайт ресторану або кафе потрібен для залучення клієнтів. Останнім часом всі використовують телефони частіше, ніж комп'ютери. Також і з доставкою їжі - простіше і швидше зробити замовлення зі свого смартфона. Тому дуже важливо надавати клієнтам актуальні дані, що діють акції та пропозиції - що і дозволяють робити сайти, інтегровані з R-keeper: зміни, внесені в R-keeper, оновлюються на сайті автоматично, без зайвих витрат часу і залучення програмістів.

Саме замовлення їжі - те, заради чого більшість заходять на сайт закладу. Якщо ви вже створили сайт тільки для іміджу і в якості візитки, ми допоможемо організувати можливість онлайн-замовлень. Звичайно, на сайті можна розмістити меню і контактний номер для замовлення їжі по телефону, але це не зовсім зручно. До того ж, вам буде потрібно більше людей для обробки дзвінків та прийому замовлень. Потенційний клієнт швидше вибере сайт, де все автоматизовано і досить зробити пару кліків для замовлення їжі і підтвердити його по телефону. Оптимальне рішення - якщо сайт інтегрований з системою R-keeper.

Більшість власників закладів витрачають тисячі доларів на створення сайтів і їх просування, проте потенційного клієнта не завжди виходить утримати і довести до моменту оплати замовлення. Фахівці «Майтек» передадуть атмосферу вашого закладу в дизайні сайту.

Ми підбираємо відповідні фонові зображення і шрифти, орієнтуємося на ваш фірмовий стиль, створюємо привабливу галерею, ведемо окремий блог для залучення нових клієнтів, забезпечуємо зручне користування сайтом власникам смартфонів - і все це з можливістю оплати онлайн через різні електронні системи. Власникам ресторанів більше не потрібно витрачати колосальні кошти та час на створення сайту.

+38 067-005-00-33
Консультації по рішенню