1. Главная
  2. Новости
  3. Події компанії "Майтек"
  4. Компанія "Майтек" розробляє для ресторанів сайти з електронним меню, синхронізованим з R-keeper!

Сайты для ресторанов с электронным меню, синхронизированным с R-keeper!

7 травня 2020
390

Компанія "Майтек" створила новий, інтерактивний і перспективний проект - розробка сайтів для ресторанів з автоматичним вивантаженням електронного меню з програми R-keeper і можливістю здійснення онлайн-замовлень.

Тепер у власників ресторанів немає необхідності звертатися до IT-компаніям для створення сайтів вартістю близько тисячі доларів. Ми створимо для Вашого ресторану повноцінний сайт з можливістю розміщення всієї необхідної інформації - про історію та особливості закладу, деталях послуг, що надаються і способів оплати, з можливістю ведення власного блогу, який буде сприяти просуванню сайту і залучати нових клієнтів, барвистою галереєю і звичайно ж, детальним , а головне - актуальним електронним меню, синхронізованим з R-keeper!

Все, що потрібно від Вас - звернутися до нас і розповісти про переваги в оформленні сайту, а також вибрати доменне ім'я. Тисячі Ваших клієнтів отримають можливість переглядати повноцінне, привабливе меню, здійснювати замовлення, ознайомлюватися з цікавою інформацією про Ваш заклад, мати мотивацію знову повертатися до Вас і отримувати за це приємні бонуси!

Що відрізняє нас від інших розробників сайтів та програм? Ми є офіційними дилерами програми R-keeper і встановлюємо ці програми в ресторанах по всій Україні! Ми знаємо цю програму зсередини. Тому, основна наша ідея - інтегрувати дані з R-keeper безпосередньо в сайти закладів, а так само, при необхідності, в мобільний додаток для клієнтів Вашого закладу.

Компанія "Майтек" розвивається поряд зі світовими трендами ведення ресторанного і готельного бізнесу. Ми здійснюємо розробки, які допоможуть залучити нових клієнтів і залишитися конкурентними в стрімко розвивається інтернет-середовищі!

Ознайомитися з демо-версією сайту ресторану Ви можете перейшовши за посиланням: https://montekey.com/

Деталі уточнюйте за телефоном: +38 096 005 00 33 або за електронною адресою: vu@kb99.com

+38 067-005-00-33
Консультації по рішенню