1. Главная
  2. Блог
  3. Вимоги до електронних замків для гостьових номерів

Вимоги до електронних замків для гостьових номерів

21 вересня 2020
448

Функціонування сучасного готелю складно уявити без системи електронних замків. Вона дозволяє забезпечити високий рівень сервісу. На нашому сайті ви можете познайомитися з асортиментом електронних замків для готелів. За допомогою онлайн системи персонал зможе вибирати оптимальний час для збирання, так як буде обізнаний про те, знаходиться постоялець в номері чи ні.

Особливості електронних замків для готелів


Простий і зручний спосіб відмикання не є єдиною вимогою до системи електронних замків. У ній повинна бути передбачена можливість програмування через систему контролю і управління доступом (СКУД). Замки, завдяки цьому, працюють автономно.

Має сенс використовувати спільну систему електронних замків і систему енергозбереження. Енергозберігаючі контролери будуть автоматично відключати світло, кондиціонер і воду після того, як клієнт залишив номер. Це дозволить суттєво скоротити витрати на електроенергію.





У конструкції електронного замка, призначеного для гостьового номера, має бути передбачено використання механізму «антипаніка». Він дозволяє в разі надзвичайної ситуації гостю залишити приміщення, відкривши двері зсередини простим натисненням ручки. 

На випадок збою електроніки замки в готелі повинні бути оснащені функцією електронного сервісного відкривання зовні. Як опція може бути використаний в конструкції замку спеціальний механічний циліндр. При його наявності персонал при необхідності зможе відкрити двері механічним шляхом.

Застосування електронних замків забезпечує високий рівень безпеки в гостьових номерах. Вони в значній мірі знижують вірогідність несанкціонованого заселення. 

Система електронних замків забезпечує простий доступ до відомостей про стан гостьового номера. Адміністратор в будь-який момент може порівняти їх з обліковими даними постояльців.





На нашому сайті представлені різні моделі електронних замків та система автоматизації і енергозбереження Ho-Co. Вони не тільки принесуть додатковий дохід вашому готелю, але і поліпшать його репутацію в очах постояльців.

+38 067-005-00-33
Консультації по рішенню