1. Главная
  2. Блог
  3. R-Keeper v.7. Антикризове управління рестораном: робота з персоналом

R-Keeper v.7. Антикризове управління рестораном: робота з персоналом

8 жовтня 2020
521

Цілком очевидно, що одним з основних напрямків антикризової політики є грамотна робота з персоналом, в цій статті мова піде про те, як система автоматизації може допомогти зробити роботу співробітників ресторану більш ефективною та чесною.

Запобігання протиправних дій

В умовах кризи пріоритетним завданням стає збереження доходу підприємства і зниження втрат при виробництві. Перший крок в цьому напрямку - запобігання махінацій з боку персоналу. Система R-Keeper v.7 має цілий функціональний комплекс, покликаний вирішити цю проблему.

Всебічний облік

R-Keeper v.7 фіксує всі відмови, скасування, перенесення страв і інші критичні операції. Система автоматично формує Список відмов, де можна побачити, які страви віддалялися з замовлень, з якої причини і у будь-якого офіціанта; а також Список операцій, який відображає всі дії співробітників на касі.

Завдяки програмному забезпеченню без реєстрації на касі неможливо відправити замовлення на кухню, роздрукувати рахунок на оплату або двічі роздрукувати один і той же рахунок. Система автоматизації точно розраховує кількість проданих порцій спиртного, кількість спиртного, витраченого для виготовлення коктейлів отщо.





Поділ прав доступу

R-Keeper v.7 пропонує своїм користувачам багатоступеневу систему поділу прав доступу персоналу до інформаційних даних: допуск до інформації може здійснюватися як для категорії працівників (наприклад, лінійного персоналу), так і для певних посад або тільки окремих співробітників.

Звіти

R-Keeper і додатковий програмний модуль StoreHouse дозволяють отримувати найрізноманітніші звіти. За допомогою гнучкого налаштування умов відбору можна будувати звіти:

• на конкретну дату або за період;
• по конкретному складу;
• за товарною групою або окремому продукту;
• по постачальникам або одержувачам;
• враховуючи тільки ті продукти, кількісні залишки за якими відповідають заданій умові;
• враховуючи тільки ті продукти, сумові залишки за якими відповідають заданій умові тощо.





Високотехнологічні рішення

Численні технологічні новинки допоможуть посилити контроль:

• web-моніторинг сервера дає можливість стежити за роботою підприємства віддалено і отримувати будь-які звіти в режимі реального часу;
• мобільні термінали офіціантів автоматизують сам процес прийому замовлення і передачу даних в систему;
• система подієвого відеоспостереження, в режимі реального часу зіставляє кожну операцію, вироблену на касі ресторану, з відповідним фрагментом відеозапису з IP-камери і інтегрує результати відеоспостереження в стандартний модуль звітів R-Keeper;
• мобільна інвентаризація прискорює і спрощує процес зняття залишків.


Мотиваційна система: преміювання та депреміювання

В R-Keeper v.7 існує цілий ряд опцій для роботи з мотивацією персоналу. Нові функції системи дозволяє преміювати співробітників за суму чека, продаж певних страв, відпрацьований час і розраховувати штрафи. Премії і штрафи можуть вводитися в систему вручну або автоматично.

Список існуючих премій і способи їх нарахування:

1. Фіксована премія може бути застосована як вручну, так і автоматично. Автоматична премія буде призначатися зареєстрованому на касі працівнику, якщо в використанні не задані інші умови.
2. Ручна премія призначається працівникові тільки вручну. На касової станції вводиться ім'я працівника, величина премії і коментар.
3. Премія за сумою чека - сума в даному випадку безпосередньо залежить від суми замовлення, призначається на основного офіціанта замовлення автоматично, якщо не задані інші параметри (роль або працівник).
4. Премія за кількістю страв - сума премії розраховується виходячи з кількості проданих страв. Призначення відбувається автоматично аналогічним чином, як і премія за сумою чека.
5. Премія за відпрацьований час в рамках зміни - сума премії фіксована, а спосіб призначення - автоматичний.
6. Премія за відпрацьований час - сума премії нараховується виходячи з кількості відпрацьованого часу по типу погодинна оплата.





Таким же чином програма дозволяє налаштовувати і систему депреміювання працівників. За обома напрямками мотиваційної системи може бути побудований спеціальний звіт, в якому буде відображена вся необхідна інформація.


+38 067-005-00-33
Консультації по рішенню