1. Главная
  2. Новости
  3. Події компанії "Майтек"
  4. В Україні готелі обладнають безконтактними картками для входу

Новое законодательство в сфере автоматизации украинских отелей

20 травня 2019
614

«У Мінрегіоні повідомили, що до Державних будівельних норм внесені зміни, які передбачають обладнання готелів електронними системами контролю доступу для входу за безконтактними картками в номери.

Нові, а також реконструйовані готелі України відтепер в обов'язковому порядку будуть мати електронні системи контролю доступу для входу за безконтактними картками в номери та інші готельні приміщення.

Про це повідомляє в понеділок, 13 травня, прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Головна причина прийняття відповідного запобіжного - крадіжки, які іноді трапляються в готельних номерах. «Ситуації з крадіжками завжди неприємні. Тому, щоб підвищити безпеку і захистити проживають від таких негативних моментів, ми запропонували при проектуванні нових і проведенні реконструкції існуючих готелів обов'язково передбачати електронні системи контролю входу в сам готель і номери - за безконтактними картками.

Це зручно, ефективно і більш безпечно. За допомогою таких електронних систем можна відстежувати і ідентифікувати всі входи в номери, в тому числі, персоналу », - розповів заступник міністра Лев Парцхаладзе.

Згідно зміненим Державним будівельним нормам, тепер при проектуванні готелів необхідно передбачати заходи, які захищають від незаконного проникнення в готельні номери та інші приміщення, за допомогою сучасних систем контролю доступу та відеоспостереження.

У Мінрегіоні зазначили, що зміни до Державних будівельних норм вже затверджені і будуть опубліковані найближчим часом. » - «Аргументи і Факти», стаття від 13.05.2019 р

Компанія «Майтек» виготовляє електронні замки, безперебійно функціонують в режимі онлайн. При цьому власникам готелів не доведеться витрачати кошти на кардинальну заміну замкових систем. Фахівці нашої компанії встановлять електронні замки на існуючі, без зайвих витрат і зі значною економією часу. Більш детальна інформація за телефоном: +380 67 005 00 33.

Забезпечте обмежений доступ в номери, цілодобовий контроль персоналу і мінімізуйте несанкціоновані дії з боку недоброзичливців за допомогою сучасних технологій автоматизації готелів від компанії "Майтек"!

+38 067-005-00-33
Консультації по рішенню