1. Главная
  2. Новости
  3. Події компанії "Майтек"
  4. Спеціалізована виставка «ГОТЕЛЬНИЙ ТА РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС»

Спеціалізована виставка «ГОТЕЛЬНИЙ ТА РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС»

30 жовтня 2019
506

Введення нових програмних рішень в бізнес має відчутні переваги як для готелів, так і для гостей. Концепція нетипової аргументації автоматизації готелів заснована на кількох важливих пунктах, які є життевоважливими для кожного успішного і прибуткового готелю. Програма Хо-Ко забезпечує стабільний дохід власникам готелів за рахунок чотирьох основних направлень, за якими діє програмне забезпечення і допоміжне обладнання автоматизації.

1. Контроль персоналу. Будьте впевнені у діях своїх співробітників! Завдяки системі контролю від Хо-Ко, власник готелю може бачити кожну дію адміністраторів та покоївок. Саме несанкціоновані поселення складаюсь значну долю збитків українських готелів! Ми допомагаємо співробітникам чесно виконувати свої обов’язки. Підсумок: кожне заселення фіксується в програмі, кошти не проходять повз власника готелю, а персонал отримує гідну заробітну платню и не має змоги робити порушення.

2. Енергосбереження. Згідно економічним дослідженням, проведеним співробітниками нашої компанії та персоналом готелів-клієнтів, завдяки обладнанню енергосбереження від «Майтек» власники готелів економлять до 30% коштів, витрачених на енергопостачання. Відповідно, зекономлені кошти можна витрачати на удосконалення Вашого готелю, на мотивацію персоналу або на власні потреби. Так чи інакше, системи енергосбереження встановлені в більшості європейських та американських готелів, що позволяє власникам готельного бізнесу інвестувати кошти в сервіс і бути більш клієнт орієнтованими. Ми допоможемо вивести сервіс українських готелів на міжнародний рівень!

3. Сфера гостинності не стоїть на місці, і стрімко розвивається з кожним днем. Саме тому інновації в галузі ХоРеКа привертають увагу клієнтів і допомагають підвищити імідж Вашого бізнесу. Одна з недавніх інновацій наших розробників – це запуск готелю без задіяння зони Ресепшн у Львові. Іншим нововведенням від «Майтек» є мобільний додаток для готелів та ресторанів, який має привабливе електронне меню на 10 мовах, систему бонусів та знижок для постійних клієнтів, систему відгуків, швидку реєстрацію та можливість вести базу клієнтів, отримуючи в тому числі фінансові звіти по користуванню мобільним додатком.


4. Ще одним важливим пунктом в веденні прибуткового бізнесу є налагоджена система бухгалтерських звітів не тільки по роботі персоналу, а й по економічним показникам функціонування програмних продуктів в готелі. Наші спеціалісти ведуть бухгалтерський облік в 150 закладах Вінниці, Львову, Києва. Таким чином, власники готельного бізнеса мають можливість економити кошти на отриманні декількох бухгалтерів.

З вівторка, 1 жовтня 2019 року, вступили в дію нові зміни до державних будівельних норм (ДБН) з проектування будівель готелів. Вони є обов'язковими до виконання проектувальниками при новому будівництві та реконструкції цих об'єктів, повідомляє прес-служба Міністерства розвитку громад і територій. В нових ДБН прописана рекомендація влаштовувати вхід в готельні номери тільки за безконтактними картками, а номери готелів категорії *** і вище - додатково оснащувати системами охоронної сигналізації. Компанія «Майтек» забезпечує автоматизацію готелів, яка вже офіційно зазначена в нашій державі на законодавчому рівні.

Таким чином, нетипова аргументація автоматизації готелів полягає в вищезазначених пунктах, виконання яких приводить лише до успіху, економічного зростання, процвітання та як наслідок – нового іміджу Вашого готелю.

http://www.galexpo.com.ua/hotel/

+38 067-005-00-33
Консультації по рішенню