1. Главная
  2. Новости
  3. Події компанії "Майтек"
  4. У журналі "CHIP NEWS Україна" опублікована стаття про контроллер HC-PM2K4T від "Майтек"

У журналі "CHIP NEWS Україна" опублікована стаття про контроллер HC-PM2K4T від "Майтек"

27 грудня 2019
519

Компанія «Майтек» (Україна) представила контролер HC-PM2K4T, призначений для використання в якості кінцевого програмно керованого пристрою комутації електричного навантаження, а також контролю стану довічних датчиків і значень температури.

Контролер HC-PM2K4T має 6 опторазвязанних входів для підключення довічних датчиків, 4 входи для підключення цифрових датчиків температури типу DS18B20 і 2 нормально розімкнутих виходу комутації, розрахованих на управління електричним навантаженням струмом до 16А в ланцюгах змінного струму напругою до 250 В і постійного струму напругою до 24 В. Використовуються перекидні контактні групи з нульовим споживанням в статичному стані.

Застосування контролера HC-PM2K4T передбачає його взаємодія з сервером в мережі RS-485. Також можливий режим роботи Offline, в якому контролер, відповідно до призначених для користувача настройками, управляє станом виходів в залежності від значення сигналів на будь-яких двох виходах, або в залежності від даних, одержуваних з датчиків температури. У пристрої передбачена світлова індикація стану входів, виходів, наявності напруги в навантаженні і зв'язку з датчиками температури, процесу обміну даними по мережі RS-485.

Конструктивно контролер, реалізований в пластмасовому корпусі, має плаваючі контакти для його монтажу на активну 5-контактну DIN-рейку. Так само можливе підключення за допомогою шлейфа через альтернативний роз'єм. Колір корпусу жовтий (згідно корпоративному стандарту по виконуваного функціоналу), займає на DIN-рейці всього 1,5 юніта. Може монтуватися в побутової електрощит. Контролер HC-PM2K4T розроблений для готельних систем контролю та енергозбереження і може використовуватися для IOT і Smart House.

+38 067-005-00-33
Консультації по рішенню